• Alle huisartsen in de regio kunnen via ZorgDomein digitaal verwijzen. => Paramedische zorg => Optometrie => Zeker Zicht Optometrische Zorg
  • Elke maandag van 8:00 s'ochtends t/m 19:30 s'avonds. Elke zaterdag van 12:00 t/m 17:00 s'middags

Over Zeker Zicht Optometrie en Oogzorg in Amsterdam

Bij Zeker Zicht zijn wij met een team van optometristen en in de toekomst ook orthoptisten. Samen zorgen wij dat u snel terecht kunt in onze praktijk in Amsterdam voor een compleet oogonderzoek. Zo heeft u geen last van de lange wachttijden in het ziekenhuis. Als het nodig is, verwijzen wij u met spoed door naar de juiste specialist.

Wij hebben alle apparatuur en kennis die nodig zijn om elk oogonderzoek uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een droge ogen-onderzoek en controles van contactlenzen. Dankzij de hoge kwaliteit oogbeelden brengen wij uw oogklachten heel precies in kaart.

Volledig onafhankelijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben dus geen commerciële belangen bij bijvoorbeeld optiekwinkels of klinieken. Daardoor krijgt u altijd een eerlijk en uitgebreid advies dat u echt verder helpt. Heeft u een behandeling nodig? Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende oogklinieken en optiekwinkels weten wij precies waar u het best en het snelst terecht kunt.

Vergoeding van de zorgverzekering

Met een verwijsbrief van uw huisarts vergoedt uw zorgverzekering meestal alle kosten van het oogonderzoek en die worden afgerekend met uw eigen risico.

In 2022 beginnen wij een samenwerkingen met andere partijen. Op die manier willen wij ervoor zorgen dat zorgverzekeraars al onze oogonderzoeken zo snel mogelijk volledig vergoeden vanuit het basispakket.

 

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen? Bel ons dan op 020-2101228 of mail naar info@zekerzicht.nl. Wij helpen u graag!